Despre Noi

     Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, confectionam lenjerii patut din bumbac , brodate si personalizate, de calitate superioara, si diverse accesorii pentru bebe si patuturi.

     Fiecare lenjerie este facuta individual, sunt unicate, tinand cont de dorinta clientilor. Dispunem de o gama variata de materiale si brodarii, pe care le putem combina dupa preferintele dvs. Totodata suntem deschisi si la ideile noi venite din partea dumneavoastra; cu siguranta impreuna vom gasi cea mai potrivita lenjerie pentru ingerasul dumneavoastra..      Echipa noastra creativa lucreaza permanent la modele noi, astfel lenjeriile noastre tin cont de cele mai noi tendinte, dar si de nevoile clientilor.

     Personalizarea este gratuita, putem personaliza cu nume sau un mesaj dragut apartori laterale, perne , paturici, prosopele sau chiar buzunarul de patut.

     Lenjeriile le putem face pe orice dimensiune de patut ,pe baza de comanda. Pentru informatii si detalii asteptam un mesaj de la dumneavoastra sau sa ne puteti contacta pe numarul de telefon 0748.77.55. 42  (ori whatsapp).